Tietosuojatiedot

Rekisteriseloste ja tietosuojalauseke

Profit Lindorff Tietosuoja

Lindorff Oy:n Profit-verkkosivusto on luotonantoon, taloushallintoon ja asiakaspalveluun liittyvien sähköisten sisältöjen koti. Profit kokoaa samaan paikkaan tuoreen sisällön esimerkiksi maksamisen trendeistä, luotonhallinnan compliance-kysymyksistä ja kiinnostavista yritystarinoista ja ihmisistä.

Lindorffin yhteystiedot

Päätoimittaja: Viestintäpäällikkö Silja Sarkamo, silja.sarkamo(at)lindorff.com

Toimitus: Otavamedia OMA

Uutiskirje:  Uusimmat artikkelit sähköpostiisi 8 kertaa vuodessa. Uutiskirje on maksuton Lindorffin asiakkaille.

Henkilötiedot

Profit-verkkosivuilla on mahdollisuus lähettää palautetta, ladata materiaaleja tai pyytää lisätietoja. Lomakkeissa kerättyjä henkilötietoja (nimi, ammatti ja yhteystiedot) käytetään Lindorffin asiakaspalveluun, asiakassuhteen ylläpitoon sekä yrityksille suunnattuun palvelujen markkinointiin ja suoramarkkinointiin. Muita henkilötietoja ei rekisteröidä, eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille.

Tietojen rekisterinpitäjänä on Lindorff Oy. Uutiskirjeiden ja suoraviestien vastaanottajalla on aina mahdollisuus peruuttaa viestien tilaus. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä ja omista oikeuksistasi löydät Lindorffin kotisivuilta lindorff.fi/tietosuoja

Evästeiden käyttö

profit.lindorff.fi-verkkosivuilla käytetään cookie- eli evästetiedostoja verkkopalvelun käytön mittaamiseen. Käytössä on web-analytiikkajärjestelmämme Google Analyticsin eväste, jota käytetään sivuston ja sen osien käytön analysointiin. Käynnit rekisteröityvät anonyymisti, eikä niitä voi yhdistää henkilötietoihin.

Linkit

Tämä tietosuojalauseke on käytössä ainoastaan Lindorff Oy:n verkkopalvelussa, profit.lindorff.fi. Emme vastaa palveluumme linkitettyjen muiden yritysten verkkopalveluiden sisällöstä tai verkkopalveluista, joihin meidän palvelumme on linkitetty.

Lisätiedot

Lisäkysymyksissä voit ottaa yhteyttä osoitteeseen uutiskirje(at)lindorff.com.